Prednosti

Community Hub nudi niz prednosti koji vam omogućavaju efikasan i uspešan rad. Mi smo malo drugačiji prostor sa prelepo dizajniranim enterijerom i neverovatnim mestom za odmor sa zadivljujućim pogledom na zelenilo u centru grada.

The Hood

Mala oaza ravnoteže poslovnog života. Mesto je gde možete produktivno da radite, da se družite i da budete fokusirani na posao. Meditirajte ujutru, slušajte muziku sa gramofona, gledajte u zalazak sunca sa terase. Radite, opustite se i uživajte.

Open space

Open space je mesto gde se naši stanari druže, uživaju i odmaraju, ali i gde organizujemo događaje i meetupove za našu zajednicu.

Kuhinja

Mesto sa najukusnijom kafom i organskim čajevima, svežim voćem gde naši stanari ručaju, spremaju smoothe ili koktele.

Coworking

Coworking prostor omogućava vam da uživajte u kvalitetnom nameštaju za rad, prostorima za odmor i super brzim internetom

Upoznajte The Hood

Neke od prednosti The Hood Community Hub-a su fleksibilnost koju nudimo kada unajmljujete kancelariju ili radno mesto kod nas. Trudimo se da obezbedimo sve neophodne uslove koji su potrebni biznisu za svakodnevno funkcionisanje, uz mogućnost pojedincima i kompanijama da smanje nepotrebne troškove.

24x7 pristup

Naši stanari imaju 24h pristup The Hood Community Hub-u. Mogu raditi svoje poslove u bilo koje doba dana i noći.

Zajednica

Postanite deo velike The Hood Slack zajednice, razmenjujte ideje, iskustva i mogućnosti i budite uvek u toku sa dešavanjima u industriji.

Štampač/skener

Na raspolaganju našim stanarima je štampač sa skenerom koji mogu slobodno koristiti za svoje potrebe.

Brzi internet

U Hub-u imamo dve različite internet konekcije, jednu za stanare drugu za događaje. The Hood Community Hub uvek ima internet.

Projektor

Neizostavni deo opreme prilikom organizacije događaja. Smart uređaj koji se povezuje WiFi konekciom i Full HD prikazom.

Uvek pun frižider

U The Hood Community Hub-u vas očekuje uvek pun frižider proizvoda iz Coca Cola programa ali i Kraft piva za uživanje.

Fleksibilni radni prostor

The Hood Community Hub vam omogućava da donesete bilo koju vama značajnu stvar i postavite je u kancelariji.

Prijem pošte

Ukoliko je potrebno da vam stigne neki paket, ili ste naručili nešto iz inostranstva, možete dati adresu Hood-a i dobiti vašu pošiljku.

Dvorište

Na raspolaganju vam je veliko dvorište sa ležaljkama i delom za odmor. Uživajte u kafi u hladovini jele i breze.

Idealno mesto za vaš rad.

The Hood Community Hub nudi niz pogodnosti i usluga koje će vaš radni dan učiniti produktivnijim, manje stresnim i mnogo zabavnijim. Naš prostor je jedinstven i omogućava vam da pored rada uživate u prirodi i zelenilu u samom centru grada.

Najčešće postavljena pitanja

Ovde možete pročitati odgovore na najčešće postavljena pitanja The Hood Community Hub-u

The Hood Community Hub nalazi se u centru Niša, u mirnoj ulici blizu Muzičke škole. Adresa na kojoj se nalazimo je Generala Bože Jankovića 44 do koje se najlakše dolazi iz Dušanove ulice, preko Prvomajske. Prostor se nalazi na kraju ulice ka Crvenom Pevcu.

The Hood Community Hub je mesto gde se javljaju mogućnosti rada iz moderno opremljene kancelarije sa brzim internetom. Pogodan je za freelancer-e, startup-ove, lokalne kompanije, kao i globalne kompanije koje gledaju da otvore svoje predstavništvo u ovom delu sveta.

The Hood Community Hub nudi niz pogodnosti. Možete koristiti stalno radno mesto ili kupiti dnevnu kartu. Pozicioniran je u centru, sve bitnije institucije su na nekoliko minuta šetnje. Radni prostori imaju odlično prirodno osvetljnje, izuzetno brz i neogranič WiFi internet. Sve što je potrebno za vas ili vaš time da bi se osećao kao kod kuće i bio spreman za rad.

Da,

The Hood Community Hub je idealno mesto za organizaciju vaših događaja. Ukoliko želite da impresionirate nove klijente ili jednostavno uživate u prezentaciji, naš prostor je idealan za Vas. Opremljen je vrhunskom audio i video tehnikom, i ima 30 sedećih mesta. Pozivamo vas da iskoristite naš prostor za javne događaje, prezentacije, koktele, važne sastanke, meetupove vaše zajednice ili kao lokaciju za snimanje i slikanje promotivnih i korporativnih sadržaja.

Pored centralne prostorije na raspolaganju je i terasa koja u letnjim mesecima može služiti kao oaza osveženja ili mesto za posluženje keteringa ili networking.

Našu salu možete unajmiti po satu, na raspolaganju su vam zasebna WiFi konekcija velike brzine, osveženje iz Coca Cola i Costa Caffe programa za vaše goste, ketering, fotograf događaja, live stream i logistički menadžer. U The Hood Community Hub-u vi ne iznajmljujete prostor, vi dobijate kompletnu uslugu organizacije događaja.