O nama

Mi nismo samo poslovni prostor, mi gradimo zajednicu koja je napravljena da podrži vas i vaš tim i omogući nesmetani razvoj i uspeh u vašem poslu. Naš cilj je da vam obezbedimo što više resursa sa kojima bismo podržali rast i razvoj vašeg biznisa. 

Više o našem event prostoru

 

The Hood Community Hub je idealno mesto za organizaciju vaših događaja. Ukoliko želite da impresionirate nove klijente ili jednostavno uživate u prezentaciji, naš prostor je idealan za Vas. Opremljen je vrhunskom audio i video tehnikom, i ima 30 sedećih mesta. Pozivamo vas da iskoristite naš prostor za javne događaje, prezentacije, koktele, važne sastanke, meetupove vaše zajednice ili kao lokaciju za snimanje i slikanje promotivnih i korporativnih sadržaja. 

Naš tim

Osnivači The Hod Community Hub-a poseduju široko i različito iskustvo, od polja programiranja, kreativnih industrija do tradicionalnih zanata. Ostvarene ekspertize čine nas spremnim da odgovorimo na potrebe različitih programa, sa fokusom na pouzdana i napredna rešenja. Iza nas su opipljivi rezultati, realizovani projekti i besprekoran proces rada koji nas spaja u The Hood Community Hub-u.

Milan Babić

Osnivač

Zorana Babić

Suosnivačica/Office Manager

Aleksandar Simić

Suosnivač

Idealno mesto za rad

The Hood Community Hub nudi niz pogodnosti i usluga koje će vaš radni dan učiniti produktivnijim, manje stresnim i mnogo zabavnijim. Naš prostor je jedinstven i omogućava vam da pored rada uživate u prirodi i zelenilu u samom centru grada.

Naši partneri

Partneri koji su do sada podržali rad The Hood Community Hub-a