Coworking

The Hood Community Hub nudi vam mogućnost rada iz Coworking prostora ili privatnih kancelarija. Nudimo niz pogodnosti koje će vaš radni dan učiniti zabavnijim i efikasnijim. Fokusirajte se na razvoj vašeg poslovanja, dok se mi brinemo o svemu ostalom. Najbolja stvar u vezi sa našim servisiranim kancelarijskim prostorima za iznajmljivanje? Značajno je isplativiji od tradicionalnog kancelarijskog prostora.

 

Posao nikad nije bio zanimljiviji

Pridružite nam se na jedan ili više dana. Izaberite paket koji vama najviše odgovara, kao i mesto koje vam je najprijatnije za rad – osnovni paket, full paket ili privatna kancelarija daju vam mogućnost da imate fiksno radno mesto, ili opušteno mesto iz fotelje ili iz lazy bag-a.

DJR08379

Osnovni paket

Idealno za freelancere ili Remote workere. Izaberite mesto u coworking delu. Fiksno mesto, sto stolica, 24h pristup prostoru. Osnovni paket takođe uključuje:

Full paket

Idealno za freelancere ili Remote workere koji vole da uživaju. Izaberite mesto u coworking delu. Fiksno mesto, sto stolica, 24h pristup prostoru. Full Paket takođe uključuje:

DJR08382
DJR08384

Privatna kancelarija

The Hood Community Hub daje vam mogućnost iznajmljivanja privatnih kancelarija od 3 do 7 mesta za vaš tim. Iznajmljivanje kancelarije takođe uključuje:

Stanar na dan

The Hood Community Hub daje vam mogućnost iznajmljivanja dnevnog mesta u toku radnog vremena menadžment tima. U paket su uračunati:

WhatsApp Image 2022-08-24 at 11.48.45 PM

Idealno Mesto Za Vaš Rad.

The Hood Community Hub nudi niz pogodnosti i usluga koje će vaš radni dan učiniti produktivnijim, manje stresnim i mnogo zabavnijim. Naš prostor je jedinstven i omogućava vam da pored rada uživate u prirodi i zelenilu u samom centru grada.

Naši stanari

Pridružite nam se i povežite se sa našom rastućom zajednicom frilensera, remote workera, startapa i kreativnih preduzetnika. Naši članovi rade u domenima email dizajna, arhitekture, digitalnog marketina, programiranja, projektnog menadžmenta, brendinga, biznisa, i brojnih drugih oblasti